afrikka
13
Namibia country edited
south africa
uganda gorillat matkat 2
madagaskar matkat matkapaketit 11

Afrikka

Opastetut ja räätälöidyt safarimatkat, luontomatkat ja vaellusmatkat Afrikkaan

Matkat Afrikkaan ovat täynnä mystiikkaa, luonnonvoimia ja vastakohtia. Kuivat aavikot, vehreät savannit, laajoilla ruohotasangoilla seisovat vuoret ja kosteat sademetsät tihkuvat eksotiikkaa. Afrikan lukuisat alkuperäiskansat, heidän tapansa ja rituaalinsa muistuttavat meitä omasta alkuperästämme. Afrikkalaisten luonnonpuistojen rikas luonto ja eläimistö taas takaavat monipuolisilla safareilla ja vaelluksilla mieleenpainuvia luontokokemuksia Afrikan kuuman auringon alla.

Mandala Travel on järjestänyt matkoja Afrikkaan jo parikymmentä vuotta. Kauttamme voit valloittaa Afrikan korkeimmat vuoret, Mount Kenyan ja Kilimanjaron vaellushuiput, tai lähteä bongaamaan puoliapinoita Madagaskarille, vuorigorilloja Ugandaan, mustien faaraoiden pyramideja Sudanin aavikolle, sukeltamaan Punaisenmeren riutoille Egyptissä tai patikoimaan Marokon Atlasvuorille tai Etiopian ylängöille. Afrikan safarimatkat taas tutustuttavat Kenian, Tansanian, Ugandan, Zimbabwen, Namibian, Etelä-Afrikan, Botswanan ja Malawin hienoimpiin safarikohteisiin.

Mandala Travelin matkat Afrikkaan tarjoavat unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä, lähditpä Afrikkaan sitten safarille, vaellus- tai patikointimatkalle, rantalomalle tai sukeltamaan. Opastettujen aktiivimatkojen ja luonto- ja safarimatkojen lisäksi järjestämme myös erilaisia räätälöityjä matkoja Afrikkaan. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää!