12
galapagos-matkat-Espanola island
galapagossaaret-kilpikonnat
galapagossaaret-maisemaa
galapagossaaret-valashai
Ecuador-matkat-otavalo
Ecuador-matkat-quilotoan-kraateri
Ecuador-matkat-quito
Ecuadorin-matkat-Guayagil-auringonlasku
Ecuador-matkat-cotopaxi-volcano
Ecuadorin-matkat-Laamat
Ecuador-matkat-San-Rafaelin-vesiputous

Ecuador

Galapagossaarilta Amazonin viidakoihin

Matkat Ecuadoriin. Päiväntasaajalla Etelä-Amerikassa sijaitseva Ecuador on aktiivisen matkailijan paratiisi. Ecuadorin maisemat vaihtelevat Andien lumihuippuisista tulivuorista ja ylänköerämaista Amazonin alangon vehreisiin viidakoihin ja vesiputouksiin sekä trooppiseen Tyynenmeren rannikkoon rantakohteineen. Pienehkö maa kattaa useita kasvillisuusvyöhykkeitä lyhyiden välimatkojen päässä toisistaan, ja onkin erittäin monipuolinen matkakohde luonnosta, kulttuurista ja aktiivimatkoista kiinnostuneelle. Myös valokuvauskohteena Ecuador on vaihtelevan luontonsa ja maisemiensa ansiosta omaa luokkaansa.

Ecuadorin matkojemme kohteina ovat mm. Quiton ja Guayaquilin suurkaupungit, Cotopaxin, Pichinchan ja Antisanan tulivuoret Andeilla, Amazonin sademetsät Ecuadorin itäosan trooppisella alangolla, Otavalon intiaanimarkkinat, lintuharrastajan paratiisina tunnetut Mindon ja Bellavistan pilvimetsät, aktiivimatkailijoiden suosiossa oleva Baños, sekä tietenkin luontomatkailijan mekka Galapagossaaret ainutlaatuisine eläimineen.

Mandala Travelilla on pitkä ja monipuolinen kokemus Ecuadorin matkailusta. Olemme järjestäneet vaellus-, kiipeily- ja pyöräilymatkoja sekä luontopainotteisia kiertomatkoja Ecuadoriin ja Galapagossaarille jo toistakymmentä vuotta. Opastettujen aktiivi- ja luontomatkojen lisäksi järjestämme myös toiveidenne mukaan räätälöityjä matkoja Ecuadoriin - ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Ecuador ja Galapagos räätälöidyt matkat