Etelä-Korean pääkaupungin nähtävyydet, korealainen ruokakulttuuri ja Koreoiden rajavyöhyke samassa paketissa

Räätälöity matka - Etelä-Korean Soul Ja DMZ

Etelä-Korean pääkaupungin nähtävyydet ja Koreoiden rajavyöhyke samassa paketissa

Kulttuuri
5
Vuorokautta
2
Majoituksen taso

Matkan perustiedot

Etelä-Korean historia on rikas, mutta samanaikaisesti se on yksi maailman moderneimmista maista. Soul on yksi maaillman suurimmista kaupungeista sekä monipuolisten arkkitehtuuristen taidonnäytteiden ja lukuisten perinteisten temppeleiden kotipaikka. Eteläkorealaiset tunnetaan ympäri maailman mahtavina kokkeina ja makuelämykset tulevat viemään kielesi mennessään.

Soulin lukuisten nähtävyyksien lisäksi vierailemme myös silmäilemässä kylmän sodan tunnelmia Koreoiden rajalla olevalla demilitarisoidulla vyöhykkeellä.

MINIMIRYHMÄKOKO: 2 HLÖ

Matkaohjelma

1. päivä - Soul

Saapuminen Icheonin kansainväliselle lentokentälle, jossa englanninkielinen kuljettaja ottaa meidät vastaan. Siirtyminen hotelliin.

Majoitus
IBC HOTEL TAI VASTAAVA

2. päivä - Soul

Tutustumme Korean menneisyyteen vierailemalla Gyeongbokgungin palatsissa, Insadongin kauppakadulla, Buchonin kulttuurikeskuksessa sekä Cheongyecheon Streamin virkistysalueella. Kiertelemme Dongdaemunin Design-aukiolla, josta matkamme jatkuu kohti Namsan-vuorella sijaitsevaa N Soul -tornia, josta on upeat maisemat Soulin metropoliin. (A,I)

Aktiviteetit
Kaupunkikierros
Majoitus
IBC HOTEL TAI VASTAAVA

3. päivä - Soul

Tänään suuntaamme kansallismuseoon, jossa pääsemme tutustumaan Korean kiehtovaan historiaan muinaisista ajoista nykyaikaan. Kansallismuseo on Korean suurin museo ja arvokas osa korealaista kulttuuriperintöä. Matkaamme Sinsadong Garosu-gillille, joka on Gingko-puiden reunustama yleellinen katu. Kadulla on eksentrinen tunnelma ja sitä reunustavat lukuisat hurmaavat kahvilat sekä design-liikkeet. Seuraavaksi tutustumme Gangnam Stationiin, joka on Manhattanin tyylinen nopeatahtinen alue, jossa suuri bisnes, pöyristyttävä yöelämä ja upeat ihmiset pyörivät alituisesti. Pysähdymme Samsung D'valoon, näyttelytilaan, jossa esittellään Samsung Electronicsin uusimpia tuotevalikoimia. Illan tullessa meille esitellään maan rikasta kulinarista perintöä ällistyttävän Nanta-musikaalin voimin. (A,L,I)

Aktiviteetit
Kaupunkikierros
Majoitus
IBC HOTEL TAI VASTAAVA

4. päivä - DMZ

Tutustumme Korean sotamuistomerkkiin, joka perustettiin isänmaalisten marttyyrien kunniaksi. Sotamuistomerkki esittelee ja ylläpitää Korean sodalle liittyviä materiaaleja sekä toimii kansallisena moraalisena oppimispaikkana. Teemme myös vierailun Koreoiden väliselle demilitarisoidulle vyöhykkeelle. DMZ on noin kaksi kilometriä leveä vyöhyke rajan molemmin puolin. Tosiasiassa tämä raja-alue ei ehkä ole ihan niin vaarallinen kuin mitä vaarallisuuteen viehtyneille matkailijoille annetaan ymmärtää, mutta riskit ovat aina olemassa. Tutustumme Pohjois-Korean kaivamaan tunneliin, joka on 1 635 metriä pitkä, 2 m leveä ja 2 m korkea. Tunneleita on rakennettu useita kohti etelää, mutta niitä on löydetty vain neljä. On arvioitu, että 30 000 sotilasta voisi liikkua yhden tunnelin läpi tunnissa. Toinen kohteemme on Doran Observatorio, jossa koet aivan uuden ulottuvuuden tirkistelyyn, koska pääsemme kiikaroimaan Pohjois-Korean puolelle. Pysähdymme myös Dorasanin asemalla, josta Soulista Pohjois-Koreaan matkaavat työläiset jäivät pois ennen Pohjois-Koreaan siirtymistään. (A,L) 

Majoitus
IBC HOTEL TAI VASTAAVA

5. päivä - Paluu

Kuljetus hotellista lentokentälle. (A)

ATERIAT: [A] AAMIAINEN [L] LOUNAS [I] ILLALLINEN

Lisätiedot

Matkan hintaan sisältyy

 • Lentokenttäkuljetukset 
 • Majoitukset 
 • Kaikki matkaohjelmassa mainitut kuljetukset 
 • Matkaohjelmassa mainitut retket 
 • Sisäänpääsymaksut opastetuilla kierroksilla 
 • Englanninkielisen paikallisoppaan palvelut 
 • Matkaohjelmassa mainitut ateriat 

Matkan hinta ei sisällä 

 • Lentoja
 • Suomenkielisen matkanjohtajan palveluita
 • Matkavakuutusta 
 • Matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita 
 • Ruokajuomia ja muita henkilökohtaisia kuluja 
 • Toimistokulut 10 €/ henkilö

Tietoa maasta:

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Etelä-Koreaan alle 90 vuorokauden matkoille.

Tarkista, että perusrokotuksisesi ovat voimassa matkan aikana. Myös hepatiitti A- ja B- rokotus voi olla tarpeellinen. Lisää tietoa rokotuksista ja matkailijan terveyteen liittyvistä asioista saat lääkäriltäsi ja internetistä: www.rokote.fi 

Etelä-Korean rahayksikkö on Etelä-Korean won (KRW), joka lyhennetään usein merkillä. Valuuttaa on mahdollista vaihtaa Suomessa ennen matkaa, paikan päällä käteisellä tai nostamalla pankkiautomaatista. Pankkiautomaatteja on Etelä-Koreassa runsaasti ja kansainväliset luottokortit käyvät maksuvälineinä laajalti. Etelä-Korean virallinen kieli on korea. Englantia puhutaan maassa lähinnä suurimmissa kaupungeissa.

Ilmasto Etelä-Koreassa on mantereinen: talvet ovat kylmiä ja ajoittain myös lumisia, ja kesät helteisiä ja kosteita. Aasian monsuuneihin liittyviä sateita saadaan kesä-syyskuussa. Paras aika vierailla Etelä-Koreassa onkin kevät tai syksy.