AdobeStock 99876228

Kambodza

Kiertomatkat, ryhmämatkat, matkapaketit

Kaakkois-Aasian Kambodza eli entinen Kamputsea on muinaisen khmer-kulttuurin ylpeä perillinen ja alueen matkailun seuraava suosikkikohde, jossa yhdistyvät mielenkiintoiset nähtävyydet, miellyttävä ilmasto, eksoottinen buddhalainen kulttuuri, edullinen hinta-laatusuhde ja herkullinen ruoka.

Kambodza on täynnä seikkailuja, vaikuttavia temppeleitä, UNESCOn maailmanperintökohteita, villiä luontoa ja aitoa paikalliselämää. Maailmankuulut Angkorin temppelit, Phnom Penhin ympäristön historialliset kohteet, mahtava Mekong-joki ja Kaakkois-Aasian suurin järvi Tonle Sap tulevat tutuiksi Kambodzhan matkoillamme. Kambodzassa voit myös rentoutua esimerkiksi Kampotin tai Sihanoukvillen trooppisilla rannoilla.

Mandala Travelin Kambodzhan matkat vievät maan tunnetuimpien nähtävyyksien lisäksi Kambodzan idylliselle maaseudulle ja sen harvemmin vierailtuihin kohteisiin. Opastettujen Indokiinan ja Kaakkois-Aasian kiertomatkojen lisäksi tarjoamme myös erilaisia räätälöityjä matkoja Kambodzhaan ja sen naapurimaihin, omassa yksityisessä ryhmässäsi. Kysy lisää toimistoltamme!

Lue kumppaneidemme Kambodzan matkaopas ja matkatarinat

KAMBODZA RÄÄTÄLÖIDYT MATKAT