AdobeStock 98634120

Kenia

Afrikan hienoimmat luontokohteet

Itä-Afrikan savannien villieläimistä ja unohtumattomista safareistaan tunnettu Kenia on luontomatkailijan Afrikan tähti. Kenian safarikohteet kuten Samburun ja Masai Maran luonnonsuojelualueet ja Nakurujärven, Aberdaren, Mount Kenyan ja Tsavon kansallispuistot tarjoavat monipuolisia luontokokemuksia joka lähtöön, Mount Kenyan vuoristovaelluksesta kävelysafareihin ja perinteisempään Big Five:n (leijona, leopardi, sarvikuono, afrikannorsu ja kafferipuhveli) bongaamiseen.

Itäisessä Afrikassa, Intian valtameren rannalla sijaitseva Kenia avaa vierailijoilleen ainutlaatuisia, erittäin vaihtelevia maisemia ja elämyksiä. Luonto- ja aktiivimatkakohteiden lisäksi Kenialla on paljon muutakin tarjottavaa, mukaanlukien rantakohteet ja heimokulttuurit. Mombasan ympäristön rannat, Intian valtameren lämpimät vedet ja masaiden paimentolaiselämä tulevat tutuiksi Kenian matkoillamme.

Tutustuitpa Keniaan safarilla, pyöräillen tai vuorenrinteillä vaeltaen, matkakokemus on taatusti mieleenpainuva ja joka kerran erilainen. Mandalan Kenian matkoilla voit halutessasi kokea vaikka kaikki kolme matkatapaa yhdellä matkalla. Opastettujen Kenian safari- ja vaellusmatkojen lisäksi teemme myös räätälöityjä matkoja Keniaan omassa yksityisessä ryhmässäsi. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää! 

Kenia ryhmämatkat

Räätälöidyt matkat Keniaan