Kiertomatka edited
Armenia
myanmar (19)
AdobeStock 99876228
peruedited
yunnan-china-Jade-Dragon
Bhutanin kiertomatka

Kiertomatkat

Ryhmämatkat, kulttuurimatkat, safarimatkat ja luontomatkat

Opastetut ryhmämatkat ja kiertomatkat ovat upea tapa kokea eksoottiset kohdemaat, niiden asukkaat, luonto ja kulttuuri pintaa syvemmältä. Mandala Travelin matkavalikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia luonto- ja kulttuurimatkoja kiehtoviin matkakohteisiin eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Andit, itäinen ja eteläinen Afrikka, Tiibet, Intia, BhutanKaakkois-Aasia, Keski-Aasia, Kaukasuksen alue sekä Euroopan vähemmän matkaillut kolkat.

Osalla kaukomatka kohteisiin suuntautuvista kiertomatkoistamme keskitymme kohdealueen kulttuuriin, ihmisiin ja nähtävyyksiin, osa taas on lähes puhtaasti safarimatkoja tai luontomatkoja. Mukana kiertomatkavalikoimassamme on sekä laajoja usean valtion kiertomatkoja, että matkoja, joilla keskitytään vain yhden maan luontoon ja kulttuuriin.

Järjestämme kiertomatkoja ympäri maailmaa, myös kohteisiin, joissa ei voi matkustaa omatoimisesti tai se on erityisen hankalaa. Järjestämme myös räätälöityjä kiertomatkoja eri puolille maailmaa omassa, yksityisessä ryhmässänne.

Yleistä tietoa Mandala Travelin matkoista