Kolumbia

Kolumbia

Eläväinen ja värikylläinen matkakohde

Värikäs Kolumbia on yksi Etelä-Amerikan monipuolisimmista ja sydämellisimmistä maista. Lämminhenkisyys ja eläväinen kulttuuri suorastaan hehkuu kaduilla. Andien jylhät vuorijonot, vehreät viidakot, Karibianmeren paratiisirannat, elämää kuhisevat suurkaupungit ja siirtomaa-aikaiset vanhatkaupungit ovat kaikki osa Kolumbian kiistatonta charmia. Monet pohtivatkin ensivierailunsa jälkeen, miten he eivät ole aiemmin tajunneet matkustaa Kolumbiaan.

Matkailu Kolumbiassa on kovassa nosteessa maan karistaessa menneisyyden mielikuvia. Kolumbiassa voit osallistua karnevaaliin, viettää rentouttavaa rantalomaa Cartagenassa tai Santa Martassa, patikoida Cocoran laakson vehreissä maisemissa, tutustua maailman parhaan kahvin tuotantoon, ihailla siirtomaatyylistä miljöötä Salentossa, Villa de Leyvassa tai Popayanissa, lähteä sukeltamaan Tyynenmeren Isla Gorgonalle tai luontoretkille Kolumbian Amazonin viidakoihin. Viidakkovaellus Pohjois-Kolumbian Sierra Nevadan kadoneeseen kaupunkiin Ciudad Perdidaan on unohtumaton elämys!

Mandala Travel järjestää kiertomatkoja ja vaellusmatkoja Kolumbiaan. Matkoilla tutustumme maan historiaan ja elävään kulttuuriin, kahvintuotannon perinteisiin, trooppiseen luontoon ja upeisiin vuoristomaisemiin. Kauttamme saat myös räätälöidyt Kolumbian matkat yksityisille ryhmille. Nämä reissut eivät tule jättämään ketään kylmäksi!

Räätälöidyt matkat Kolumbiaan