madagascar

Madagaskar

Mystinen vastakohtien saari

Eksoottinen Madagaskar on sekoitus Afrikkaa, Aasiaa ja vielä jotakin aivan muuta. Intian valtameressä, Afrikan itäpuolella sijaitseva Madagaskar on maailman neljänneksi suurin saari, jonka asuttivat ensin Kaakkois-Aasiasta ja sittemmin Afrikan mantereelta tulleet seikkailijat. myös arabit, intialaiset, kiinalaiset ja viimeisimpinä ranskalaiset ovat tuoneet omia vaikutteitaan Madagaskarin omintakeiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan. 

Eristyneen Madagaskarin kotoperäiset eläinlajit kuten lukuisat erilaiset puoliapinat, linnut ja kameleontit, sekä valtavat baobab-puut ja monipuoliset maisemat kuivilta ylätasangoilta sademetsiin ja trooppisille rannoille sekä koralliriutoille tekevät Madagaskarin saarivaltiosta kiehtovan matkakohteen luonnosta ja alkuperäiskulttuureista sekä valokuvauksesta kiinnostuneelle matkailijalle.

Matkailu Madagaskarilla on vielä aika lailla lapsenkengissään. Köyhä mutta kiehtova maa kehittyy ja palvelut matkailijoille paranevat kuitenkin koko ajan. Mandala Travel järjestää erilaisia aktiivi- ja luontomatkoja Madagaskarille ryhmille sekä räätälöityjä Madagaskarin matkoja yksityisasiakkaille, lintuharrastajista luontokuvaajiin. Tutustu esimerkkeihin ja kysy tarvittaessa lisää toimistoltamme! 

Räätälöidyt matkat Madagaskarille