srilanka

Sri Lanka

Opastetut ja räätälöidyt kiertomatkat, kulttuurimatkat ja pyöräilymatkat Sri Lankassa

Opastetut pyöräily- ja kiertomatkat Sri Lankaan. Sri Lanka eli entinen Ceylon on trooppinen saarivaltio täynnä kiehtovaa historiaa, kulttuuria ja luontokohteita. Vaikka maa on pienehkö, se on erittäin monipuolinen matkakohde. Voit kiivetä ihastelemaan vanhoja palatsin raunioita Sigiriyassa, tutustua teen ja mausteiden viljelyyn tai patikoida Sri Lankan keskiylängöllä, bongata villieläimiä Yalan kansallispuistossa ja rentoutua maailmanluokan rannoilla samalla matkalla.

Aktiiviselle matkailijalle Sri Lanka tarjoaa hyvät puitteet pyöräilyyn, patikointiin tai surffaamiseen. Myös Intian valtameren lämpimät vedet, hyvä ruoka ja edullinen hintataso houkuttavat viettämään Sri Lankan lomaa. Matkailu Sri Lankassa on helppoa ja välimatkat lyhyitä: maan keskiylängön viileiltä teenviljelyalueilta on vain parin tunnin ajomatka trooppiselle Intian valtameren rannikolle.

Mandala Travelin Sri Lankan matkat kuljettavat saarivaltion hienoimmille historiallisille ja kulttuurinähtävyyksille, mielenkiintoisiin luontokohteisiin, sekä tietenkin upeille rannoille. Järjestämme opastettujen Sri Lankan matkojen lisäksi yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä matkapaketteja Sri Lankaan. Kysy lisää toimistoltamme!

Lue Sri Lankan matkaopas (kumppanimme sivusto - avautuu uuteen ikkunaan). 

Räätälöidyt matkat Sri Lankaan