thaimaa2

Thaimaa

Tuttu kohdemaa tarjoaa enemmän kuin luulit

Thaimaa on suomalaisille tuttu matkakohde jo vuosikymmenten takaa. ”Tuhannen hymyn maa” on tunnetuin rantalomakohteena, jollaisena se onkin loistava, mutta Thaimaahan voi tehdä monipuolisesti myös aktiivimatkoja, luontomatkoja tai kulttuuripainotteisia kiertomatkoja. Phuketin, Krabin, Khao Lakin ja lukuisien muiden Andamaanienmeren ja Siaminlahden rannikoiden rantakohteiden lisäksi Thaimaa tarjoaa aimo annoksen mielenkiintoista historiaa, kulttuuria, ruokia ja luontoa niistä kiinnostuneille.

Thaimaassa voi esimerkiksi pyöräillä Siaminlahden rannikolla tai Pohjois-Thaimaan vuoristokansojen alueilla, sukeltaa Andamaanienmeren hienoilla koralliriutoilla, patikoida vuoristokansojen kyliin Pohjois-Thaimaan Chiang Raissa tai Mae Hong Sonin maakunnassa, kuljeskella Ayutthayan tai Sukhothain mielenkiintoisilla muinaisraunioilla, tutustua sotahistoriaan Kwai-joella tai lähteä vaikkapa villieläinsafarille Khao Yain kansallispuistoon.

Tarjoamme ajoittain myös rantaloma- ja yhdistelmälomapaketteja Thaimaassa kesäkaudella, huippusesongin ulkopuolella, jolloin Thaimaan rantakohteissa on rauhallista ja edullista. Olemme järjestäneet matkoja Kaakkois-Aasiaan Mandala Travelin perustamisesta lähtien ja myös matkailleet alueella kattavasti. Jos et löydä matkatarjonnastamme mieluista ohjelmaa, voit kysyä sellaisesta tarjousta toimistoltamme!

Thaimaa räätälöidyt matkat