Tiibetin Kiertomatka

Tiibet

Matkoja maailman katolle

Tiibetin valtava ylänköalue Himalajan vuoriston pohjoispuolella on eristynyt ja vaikeakulkuinen, mutta myös kiistämättä maailman upeimpia matkakohteita. Maailman korkeimmat vuoret, omintakeinen alkuperäiskulttuuri, ikivanhat luostarit ja turkoosina auringossa kimmeltävät vuoristojärvet ovat kaikki osa Tiibetin matkailullista vetovoimaa. Matkailu Tiibetissä on rajoitettua, mutta kauttamme saat tarvittavat matkustusluvat. Lhasassa on jo tarjolla hotelleja joka makuun, kun taas Tiibetin maaseudulla majoittaudumme pienissä paikallisissa hotelleissa ja majataloissa.

Mandala Travel on Tiibetin matkojen pioneeri Suomessa. Kauttamme voit matkustaa maailman korkeinta junarataa pitkin Tiibetin pääkaupunkiin Lhasaan tai maastoautoilla halki Tiibetin karun ylängön, nousta portaita Potalan palatsiin tai vain tunnelmoida Lhasan vanhankaupungin kujilla, vierailla maailman korkeimman vuoren Mount Everestin pohjoisessa perusleirissä, pyöräillä halki Tiibetin tai liittyä pyhiinvaeltajien joukkoon vaellukselle pyhän Kailash-vuoren ympäri.

Matka halki Tiibetin maaseudun antaa kattavan kuvan Tiibetistä ja sen elämästä. Matkalla on mahdollista vierailla pienissä tiibetiläiskylissä ja buddhalaisluostareissa, sekä tavata paimentolaisia jakki- ja vuohilaumoineen. 1100 km pitkä Ystävyyden valtatie kulkee Tiibetin pääkaupungista Lhasasta Nepalin Katmanduun läpi Himalajan vuoriston. Reitin lopussa sijaitsee maailman pisin alamäki, joka saattelee Tiibetin Himalajan korkeuksista Nepalin sademetsiin.

Tiibet ryhmämatkat

Räätälöityjä matkoja Tiibetiin