Uganda page edited

Uganda

Sumuisten vuorten gorillat ja paljon muuta

Afrikan helmenä tunnettu Uganda on vehreä, turvallinen ja monipuolinen Itä-Afrikan matkakohde, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Ugandan mahtavat vuorigorillat, tiheät viidakot, ihmisiin totutetut simpanssilaumat, lumihuippuiset vuoret, savannien safarikohteet villieläimineen, Viktoriajärvi ja Niilin lähteet sekä maan rikas linnusto tarjoavat hienoja elämyksiä luonnosta ja erilaisista liikunnallisista aktiviteeteista kiinnostuneelle.

Ugandan matkamme vievät Afrikan sydämessä sijaitsevan maan kuuluisimpiin kansallispuistoihin ja luontokohteisiin, niin perinteisille safariajeluille kuin viidakon siimekseen gorilloja ja simpansseja jäljittämään. Ugandan matka voi yhtä lailla olla myös veneilyä virtahepojen seurassa, iloisia kohtaamisia paikallisten kanssa, vanhoja kuningaskuntia, patikointia ylängöillä, niilinahventen narraamista Viktoriajärvellä, tai haastavia vuoristovaelluksia paikoissa, joissa olet kävijänä ensimmäisten joukossa. Ugandan safareille saat kauttamme myös gorillojen ja simpanssien jäljitysluvat.

Mandala Travel tekee safari- ja luontomatkoja Ugandan hienoihin kansallispuistoihin sekä myös räätälöityjä vaellusmatkoja Ugandaan, Ruwenzorin vuoristoon. Opastettujen kiertomatkojen lisäksi kauttamme saat myös erilaiset räätälöidyt matkat Ugandaan. Kysy lisää toimistoltamme! 

Uganda räätälöidyt matkat