9

Jordania

Lähi-Idän vieraanvarainen kuningaskunta

Kiehtova Jordania on Lähi-Itää parhaimmillaan. Pienikokoinen ja turvallinen arabimaa omaa monipuoliset kulttuuri-ja luontokohteet. Jordaniassa voit esimerkiksi käyskennellä Petran muinaisessa rauniokaupungissa, kokea Wadi Rumin kuvauksellisen, punaisen autiomaan ja tähtitaivaan aavikkosafarilla, sukeltaa tai snorklata Punaisenmeren koralliriutoilla Akabassa, kellua Kuolleenmeren huippusuolaisessa vedessä tai patikoida Danan kansallispuiston vuoristomaisemissa.

Matkailu Jordaniassa on helppoa ja monet paikalliset puhuvat englantia. Toisaalta Jordanian kuningaskunta on myös pitänyt kiinni perinteistään ja siellä voit edelleen tutustua aitoon beduiinikulttuuriin. Jordanian lukuisat historialliset nähtävyydet sisältävät niin ikivanhoja raunioita kuten muinaisten nabatealaisten rakentama Petra, kuin roomalaisajan amfiteattereita, vanhoja luostareita ja ristiretkeläisten linnoja.

Opastettujen Jordanian kiertomatkojen lisäksi järjestämme myös räätälöityjä matkoja Jordaniaan omassa yksityisessä ryhmässäsi. Kysy lisää toimistoltamme!

Räätälöidyt matkat Jordaniaan