AdobeStock 5680276

Safarimatkat

Safarimatka viittaa vahvasti villieläinten asuttamiin savanneihin ja viidakon äänistä täyttyviin iltoihin. Safarimatkat ovat yksi koko matkailualan hienoimmista elämyksistä, elävän luonnon kohtaamisen ollessa sykähdyttävä kokemus missä päin maailmaa tahansa. Mandala Travel tarjoaa safarimatkoja itäisen ja eteläisen Afrikan safarikohteiden lisäksi Aasiaan ja Etelä-Amerikkaan.

Gorillan jäljitys Ugandassa, Itä-Afrikan klassiset villieläinsafarit, Intian tiikerisafarit, Nepalin sarvikuonosafarit tai Sri Lankan norsulaumojen seuraaminen edustavat tyypillistä mielikuvaa jeepillä tai jalan tehtävistä safarimatkoista. Safarimatkailu ei kuitenkaan jää tähän. Galapagossaarilla liskot, kilpikonnat, linnut ja hylkeet ovat lähes käsin kosketeltavissa. Amazonin viidakoissa luontoretket tarjoavat ainutlaatuisia kohtaamisia paikallisen eläimistön kanssa.

Safarimatkojen suunnittelussa kannattaa aina kääntyä asiantuntijan puoleen. Tarjonta on värikästä ja hintahaitari melkoinen, tärkeintä on kuitenkin löytää juuri sinun toiveitasi vastaava matka, joka antaa ikimuistoisen luontoelämyksen.