tansania-matkat

Tansania

Afrikan korkein vuori ja parhaita safarikohteita

Vanha kehitysyhteistyökumppanimme Tansania tarjoaa Afrikan ihmeitä monipuolisesti: lumihuippuiset Afrikan korkeimmat vuoret, itäisen Afrikan klassiset safarikohteet sekä trooppiset lomasaaret ovat kaikki osa Tansanian viehätystä. Suositut Kilimanjaron vaellukset, Ngorongoron, Tarangiren ja Serengetin safarit tai Sansibarin rantalomat ovat vain pieni osa Tansanian aktiiviloma- ja kohdetarjonnasta. Maassa on myös paljon nähtävää esimerkiksi alkuperäiskulttuureista kiinnostuneelle.

Tansanian matkamme suuntaavat esimerkiksi Itä-Afrikan mahtaville vaellushuipuille, kuten Afrikan korkein vuori Kilimanjaro ja Mount Meru. Kohteenasi voivat olla myös Pohjois-Tansanian parhaat safarikohteet, kuten Ngorongoron kraatteri ja Serengetin valtava tasanko, tai Intian valtameren lämpimät vedet Sansibarin maustesaarella. Tansania ei petä odotuksiasi, olipa kyseessä sitten ensikosketuksesi Afrikkaan tai jo ties kuinka mones matkasi maanosaan.

Itä-Afrikassa, Kenian eteläpuolella sijaitseva Tansania on nykyisin Suomesta helposti saavutettavissa, ja myös kanssamme samalla aikavyöhykkeellä. Viisumin Tansaniaan Suomen kansalaiset saavat paikan päältä. Opastettujen Kilimanjaron vaellusten ja Tansanian safarimatkojen lisäksi järjestämme myös erilaisia räätälöityjä matkoja Tansaniaan, omassa yksityisessä ryhmässäsi. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää!