Nepal-maasivu

Nepal

Himalajan vuoristosta vehreisiin viidakoihin

Nepalin matka ei unohdu koskaan! Nepal tarjoaa ennenkokemattomia kulttuurielämyksiä, häkellyttävää ja värikästä paikallista elämää sekä upeita vuorinäkymiä Himalajan lumihuipuille. Järjestämme kiipeily- ja vaellusmatkoja Nepaliin, mm. Annapurnan, Langtangin ja Everestin kansallispuistoihin, sekä Nepalin kulttuuri- ja luontomatkoja kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Eteläisen Aasian Nepal levittäytyy maailman korkeimpien vuorten rinteiltä aina etelän trooppiselle alankoalueille ja viidakoihin, joissa voit lähteä villieläinsafarille. Maan keskiosassa sijaitsevaa, kiehtovia kulttuurikohteita pursuavaa Kathmandu-laaksoa ympäröivät alueet ovat erinomaista patikointimaastoa. Kiinnostavat ja vaihtelevat vaellusreitit kulkevat halki paikallisten kylien, viljelymaiden ja metsien.

Nepalin vuorivaellus- ja kiipeilymatkojen lisäksi maan upeista maisemista, monipuolisesta luonnosta ja kiehtovasta kulttuurista voi nauttia patikoinnin ja luonto- tai kiertomatkan merkeissä. Opastettujen Nepalin vaellusmatkojen ja kiertomatkojen lisäksi teemme myös räätälöityjä matkoja Nepaliin, haluamallasi ohjelmalla. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää!