India Edited

Intia

Idän ihmeitä joka lähtöön

Matkat Intiaan. Eksoottinen Intia ei oikeastaan ole vain valtio vaan kokonainen maanosa, joka tarjoaa monipuolisia historiallisia nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita, kuin myös vaikuttavia vaellusmaastoja ja luontoelämyksiä. Mandalan Intian matkoilla pääset mm. Ladakhin ja Uttarakhandin lumihuipuilta Keralan kanava-alueille, sekä Khajurahon ja Agran historiallisilta monumenteilta Ranthamboren ja Bandhavgarhin kansallispuistojen tiikerisafareille tai Rishikeshin ja Hariwdarin hengellisiin keskuksiin, Delhin ja Mumbain suurkaupunkeja ja Goan ja Keralan trooppisia rantoja unohtamatta. 

Pohjois-Intian Kultainen kolmio sisältää kolme Intian klassista historiallista ja kultuurikohdetta: maailman vanhimpiin kaupunkeihin kuuluva Delhi suurmogulien vallan aikaisine arkkitehtuureineen, rakkauden monumentin Taj Mahalin kotikaupunki Agra, sekä vaaleanpunainen kuninkaiden kaupunki Jaipur Rajasthanissa. Tämän perinteisimmän Intian matkailureitin lähistöllä on lisäksi lukuisia mielenkiintoisia historiallisia ja luontokohteita, mukaan lukien Ranthambhoren kansallispuisto tiikereineen ja raunioineen, Fatehpur Sikrin 1600-luvulla hylätty kaupunki, Keoladeon ja Sariskan kansallispuistot, luontokuvaajien suosiossa oleva Chambal-joki sekä kamelimarkkinoistaan tunnettu Pushkar.

Mandala Travelilla on pitkä kokemus Intian matkailusta eri puolilla tätä valtavaa maata. Järjestämme aktiivimatkoja Intian Himalajalle ja kiertomatkoja Intian vaikuttaviin kulttuurikohteisiin, luontomatkoja ja safareita Intian hienoissa kansallispuistoissa, sekä monipuolisia matkoja Etelä-Intiaan, Keralan ja Tamil Nadun osavaltioihin Opastettujen Intian kiertomatkojen, safarien ja vaellusmatkojen lisäksi teemme myös räätälöityjä matkoja Intiaan yksityisille ryhmille, Sikkimistä Puducherryyn tai Kashmirista Bollywoodin studioille. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää!