kuuba

Kuuba

Vallankumousromantiikkaa ja tarttuvia rytmejä

Karibianmeren suurin saari Kuuba on tunnettu aurinkorannoistaan, rommista ja sikareista, omintakeisesta musiikista sekä ikonisista vallankumoushahmoistaan. Näiden lisäksi Kuuba on lukuisine maailmanperintökohteineen myös historian ja koskemattoman luonnon aarreaitta. Havannan vanhankaupungin ja rantakohde Varaderon lisäksi Kuuba on paljon muutakin: Trinidadin siirtomaa-aikainen arkkitehtuuri tai Vinalesin laakson upeat karstimaisemat eivät jätä ketään kylmäksi.

Matkailu Kuubassa on nopeassa kasvussa maan talouden avautuessa. Suuressa osassa saarivaltiosta voi silti edelleen helposti eläytyä aikaan vuoden 1959 Kuuban vallankumouksen jälkimainingeissa. Kuuban aktiivimatkamme tutustuttavat aitoon Kuubaan Karibianmeren rannikon all inclusive -rantakohteiden ulkopuolella, pyöräillen tai patikoiden. Majoitumme Kuuban matkoillamme pienemmissä hotelleissa ja paikallisten perheiden omistamissa casas particulares -majoituspaikoissa.

Aktiivimatka Kuubassa voi sisältää pyöräilyä saaren rauhallisilla teillä, luontoretkiä Kuuban lukuisissa kansallispuistoissa, kalastusta Zapatan niemimaan kosteikoilla, sukellusta Karibianmeren kirkkaissa vesissä, patikointia kuvauksellisessa Vinalesin laaksossa, tai vaellusta viidakkoisilla Sierra Maestran vuorilla, Kuuban vallankumouksellisten jalanjäljillä. Kuuban turistikortit saa ryhmämatkoille kauttamme. Huomaathan, että majoituskapasiteetti Kuuban kohteissamme on pieni ja täyttyy yleensä useita kuukausia ennen matka-ajankohtaa. Varaathan siis Kuuban matkasi hyvissä ajoin!

Kuuba ryhmämatkat

Räätälöidyt matkat Kuubaan