italia
mandala amalfi patikointimatka 2
mandala cinque terre 1
italia-eurooppa-pyorailymatkat

Italia

Kulttuuria, patikointia, vaellusta, pyöräilyä ja hyvää ruokaa Italiassa

Italian matkat. Monelle tuttu Italia on suurkaupunkien ulkopuolella myös Euroopan upeimpia aktiivimatkakohteita. Italian Alpit ja Dolomiitit, Toscanan kumpuileva maaseutu, Sisilian tulivuoret, sekä Cinque Terren, Sardinian ja Amalfin jylhät rannikot tarjoavat upeat ja monipuoliset puitteet ikimuistoisille aktiivimatkoille ja elämyksille.

Mandala Travelin Italian matkat ovat suomeksi opastettuja ryhmämatkoja. Vaellukset, patikointimatkat ja pyöräilymatkat Italiassa on suunniteltu hyvän peruskunnon omaaville. Räätälöimme myös matkapaketteja Italiaan yksityisille ryhmille haluamienne palveluiden kera.  

Mandalan Italian patikointimatkat, via ferrata -vaellukset sekä pyöräilymatkat vievät matkaajan luontoelämysten ohessa Italian makujen maailmaan ja tutustumaan paikalliseen elämään sekä maan rikkaaseen kulttuuriin ja historiaan niin Toscanassa, Ligurian rannikolla, kuin eteläisen Italian Amalfin ja Cilenton alueilla.

Mandala on pioneeri via ferrata -vaellusten järjestämisessä Italian Dolomiiteilla. Via Ferrata -reittimme kulkevat halki ainutlaatuisen UNESCO:n maailmanperintökohteen maisemien. Täällä kymmenien huikeiden vuorten kainalossa koet koko Dolomiittien helminauhan: Cortina, Tofana, Cristallo, Cinque Torri, Passo Giao, Croda di Lago, Becco di Mezzodi, Cadini-vuoret ja Drei Zinnen.

Lue lisää:

Aktiivimatkojemme vaikeusasteista

Yhteistyökumppanimme Italian matkaopas