eurooppa

Eurooppa

Opastetut ja räätälöidyt patikointimatkat, vaellusmatkat, pyöräilymatkat, kulttuurimatkat

Matkat Euroopassa. Kotoinen Eurooppamme kattaa maantieteellisesti erittäin monimuotoisen alueen. Jo muutaman tunnin lentomatkan päässä avautuu uskomattomia elämyksiä. Lukuisat vuoristot, jäätiköt ja erämaat kaunistavat lähiseutujamme Keski-Euroopan Alpeilta Pyreneille, Apenniineille ja Euroopan itäisille rajavyöhykkeille, tehden Euroopasta aktiivilomailijan paratiisin.

Eurooppa reuna-alueineen tarjoaa hyvien yhteyksien ja palvelujen äärellä olevia loisteliaita aktiivimatkakohteita Sisilian tulivuorilta ja Sardinian rannikolta Islantiin, Grönlantiin ja Huippuvuorille, sekä muutenkin erittäin eksoottisia matkailuelämyksiä kohteissa, joista moni ei ole kuullutkaan, aina Pohjois-Kyprokselta Transdnestriaan ja Kosovosta Pohjois-Kaukasukselle.

Mandalan Euroopan matkat ovat pääasiassa aktiivimatkoja. Kohteitamme ovat mm. Euroopan korkein vuori Elbrus, Italian Dolomiitit ja ToscanaCinque Terren ja Amalfin jylhät rannikot, Pyreneiden vuoristo ja minivaltio Andorra, Balkanin vuoristoalueet mm. Albaniassa, Bosnia-Hertsegovinassa ja Bulgariassa, sekä Romanian Karpaattien vuoristo. Opastettujen vuorivaellusten ja patikointimatkojen lisäksi teemme myös erilaisia kiertomatkoja itäisen ja kaakkoisen Euroopan harvemmin vierailtuihin kohteisiin, mukaan lukien Moldova, Montenegro, Ukraina ja Kaukasian alue. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää!