vietnam
vietnam-fillari
Vietnam-matkailu-cyclo
Matkat-Vietnamiin-vietnamilainen-ruoka
Vietnam-ryhmamatka-torilla
Vietnam-matkat-hanoi-hcm-mausoleumi
Vietnam-matkat-halong-bay
Vietnam-matkat-halongbay-risteily
vietnam-loma
Vietnam-matkat-rantaloma
Vietnam-matkat-Phu-Quoc
Vietnam-kiertomatkat-Hue
Vietnam-matkat-Danang
Vietnamin-kiertomatka-hue
Vietnam-matkat-mekong-delta
Vietnamin-matka-HCMC

Vietnam

Aasian kauneimpia maisemia ja elävää kulttuuria

Matkat Vietnamiin. Kaakkois-Aasian kiehtova Vietnam on erinomainen elämysmatkakohde, joka tarjoaa monipuolista nähtävää ja tekemistä joka lähtöön. Saigonin ja Hanoin metropoleista sekä trooppiselta Mekong-joen suistoalueelta aina Pohjois-Vietnamin vuoristoon Sapan alueen vaelluspoluille, keisarilliseen pääkaupunkiin Hueen, Da Nangin China Beachille tai Halonginlahden upeiden kalkkikivisaarten sekä Hoi Anin tunnelmallisen vanhankaupungin maailmanperintökohteiden maisemiin.

Paikallinen kulttuuri ja ruoka, kauniit riisipeltojen täplittämät maisemat, vehreät viidakot, muinaisten korkeakulttuurien jäänteet ja Vietnamin sodan muistomerkit kutsuvat elämysmatkalle Vietnamiin. Rentouttavaa rantalomaa etsiville Vietnam tarjoaa myös trooppisia rantoja esimerkiksi Nha Trangissa, Danangissa, Mui Ne:ssa tai Phu Quocin paratiisisaarella.

Kauttamme löydät esimerkiksi monipuoliset pyöräily- ja patikointimatkat Vietnamissa, jotka kuljettavat klassisten nähtävyyksien lisäksi myös maan vähemmän vierailluille mutta yhtä lailla hienoille alueille, sekä kattavat kulttuuripainotteiset kiertomatkat Vietnamiin ja muualle Kaakkois-Aasiaan. Opastettujen Vietnamin kiertomatkojen, pyöräilymatkojen ja vaellusten lisäksi toteutamme myös räätälöityjä matkoja Vietnamiin, omassa yksityisessä ryhmässäsi. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää!

Räätälöidyt matkat Vietnamiin